صدرا

 

۰۶۴٫

 

۱۱۸٫

 

۰۳۹٫

 

۵۴۳٫

 

۵۸۸٫

 

۰۳۹٫

 

۰۰۲٫

 

۰۰۴٫-

 
 

عالیشهر

 

۴۷۳٫

 

۱۲۴٫

 

۲۶۹٫

 

۳٫۸۱۵

 

۰۰۰٫

 

۲۶۹٫

 

۰۷۲٫

 

۰۶۷٫

 

بنابراین با توجه به سطح معناداری آزمون ۵۸۸/ ۰Sig= در صدرا و ۰۰۰/۰Sig= در عالیشهر فرض تحقیق مبنی بر تأثیراحساس امنیت بر رضایت، در صدرا رد می­ شود و فرض صفر تأیید می­ شود در حالیکه فرض تحقیق مبنی بر تأثیر امنیت بر رضایت در عالیشهر تأیید می­ شود.

(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))

۴-۳- ۳- تجزیه و تحلیل چندمتغیره
تحلیل مسیر شکلی از رگرسیون است که از آن برای آزمون مدل­های علی استفاده می­ شود. تحلیل مسیر محقق را قادر می­سازد به سازوکار اثر متغیرها با یکدیگر پی برده و اثرات مستقیم و غیر مستقیم متغیرهای مستقل بر متغیر وابسته را محاسبه کند. این اثرها در عمل همان ضرایب رگرسیون استاندارد (بتا) هستند. تحلیل مسیر مستلزم تنظیم مدلی به صورت نمودار علی است و ممکن است از قبل پیش‎فرضی نسبت به ترتیب تأثیر متغیرها وجود داشته باشد و یا اینکه مدلی وجود نداشته باشد و به کمک میزان همبستگی متغیرها نسبت به یکدیگر، یک مدل علی به وجود آید. در تحقیق حاضر متغیر وابسته میزان رضایت از کیفیّت زندگی شهری و متغیرهای مستقل و میانجی تعلّق مکانی، هویّت شهری، سرمایه اجتماعی و مدت سکونت است که در قالب فرضیه ­های چهارم، پنجم و ششم به آزمون گذاشته شده است.
۴-۳-۳-۱- فرضیه چهارم: به نظر می­رسد مدت سکونت از طریق افزایش تعلّق مکانی که ایجاد می­ کند بر افزایش رضایت از کیفیّت زندگی شهری تأثیر می­ گذارد.
با به کارگیری تکنیک­های آماری رگرسیون چندمتغیره و تحلیل مسیر، مسیرهای تأثیرگذاری (مستقیم و غیر مستقیم) متغیرهای مستقل بر متغیر وابسته در شهر صدرا و عالیشهر مورد بررسی قرار گرفت.
حس تعلّق مکانی
مدت سکونت
رضایت از کیفیت زندگی شهری
شکل شماره (۴-۱۴): رابطه مفروض اولیه بین متغیرهای مدت سکونت، تعلّق مکانی و رضایتمندی
با توجه به مدل تحلیلی، علاوه بر متغیر وابسته نهایی (رضایت از کیفیّت زندگی شهری) یک متغیر وابسته میانی (تعلّق مکانی) هم وجود دارد. بنابراین، رگرسیون چند متغیره برای هر یک از این متغیرهای وابسته به طور جداگانه انجام و سه مرحله برای تحلیل مسیر در نظر گرفته شد. در مدل اول تعلّق مکانی و در مدل دوم و سوم، رضایت از کیفیّت زندگی شهری، به عنوان متغیرهای وابسته در نظر گرفته شده و رابطه­شان با متغیر مستقل مورد آزمون قرار گرفته است.
با توجه به نتایج جدول (۴-۳۱) در مدل اول، با افزایش مدت سکونت، تعلّق مکانی شهروندان صدرا افزایش می­یابد در حالی­که در عالیشهر مدت سکونت افراد، بر افزایش تعلّق آنها تأثیری ندارد. در مدل دوم، افزایش مدت سکونت در صدرا بر رضایت شهروندان اثر افزایشی دارد؛ در حالی­که در عالیشهر افزایش این متغیر بر میزان رضایت شهروندان تأثیری ندارد. در مدل سوم که به بررسی تأثیر تعلّق مکانی بر رضایتمندی پرداخته شد نتایج نشان داد که افزایش تعلّق مکانی در هر دو شهر صدرا و عالیشهر بر افزایش میزان رضایت از کیفیّت زندگی شهری تأثیر علی دارد.
جدول شماره (۴-۳۱): ضرایب رگرسیون و آماره­ های مدل­های رگرسیون چندمتغیره

 

متغیر

 

شهر

 

B

 

Std.Error

 

Beta

 

t

 

Sig.

 

R

 

R2

 

RAdj

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...