گزینه

۴

۳

۲

۱

۰

امتیاز

فرم ۳۳ سوالی( ۱۷سوال برای انگیزش درونی و ۱۶سوال برای انگیزش بیرونی) از آن بدست آمد(بحرانی، ۱۳۸۸).

( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )

البته این شیوه نمره گذاری در سوال های ۳، ۴، ۵، ۹، ۱۰، ۱۵، ۱۶، ۱۹، ۲۱، ۲۷ و ۳۱ معکوس خواهد شد (بر طبق جدول زیر):

تقریبا همیشه

اکثر اوقات

گاهی اوقات

به ندرت

هیچ وقت

گزینه

۰

۱

۲

۳

۴

امتیاز

مقیاس احساس تنهایی[۲۰۲]:
این مقیاس توسط دهشیری، برجعلی، شیخی و حبیبی‌عسکر آباد(۱۳۸۷) ساخته شده است و شامل ۳۸سؤال با مقیاس لیکرت ۵ درجه ای خیلی زیاد تا خیلی کم است. ضریب پایایی مقیاس با بهره گرفتن از روش آلفای کرونباخ و بازآزمایی به ترتیب برابر با ۹۱/۰ و ۸۳/۰ گزارش شده است. همچنین ضریب روایی همگرای مقیاس از طریق همبستگی با مقیاس احساس تنهایی، UCLA و پرسشنامه افسردگی بک برابر با ۶۰/۰ و ۵۶/۰ بود. روایی سازه مقیاس نیز از طریق تحلیل عاملی اکتشافی مورد تایید قرار گرفته است. پایایی کلی این مقیاس در پژوهش حاضر با بهره گرفتن از روش آلفای کرونباخ ۹۰/۰ به دست آمد. همچنین پایایی خرده مقیا سهای تنهایی ناشی از ارتباط با دوستان و نشانه های عاطفی احساس تنهایی به ترتیب برابر با ۸۸/۰، ۸۶/۰ و ۷۸/۰ محاسبه شد(دهشیری و همکاران،‌۱۳۸۷).
نمره گذاری:
سوالات خرده مقیاس تنهایی ناشی از ارتباط خانواده: ۲، ۴، ۹، ۱۲، ۱۶، ۱۸، ۲۰، ۲۳، ۲۴، ۲۵، ۲۶، ۳۲، ۳۳، ۳۵، ۳۷٫
سوالات خرده مقیاس تنهایی ناشی از ارتباط با دوستان: ۱، ۳، ۵، ۱۰، ۱۱، ۱۵، ۱۹، ۲۱، ۲۹، ۳۰، ۳۱، و ۳۸٫
سوالات نشانه های عاطفی تنهایی: ۶، ۷، ۸، ۱۳، ۱۷، ۲۲، ۲۷، ۲۸، ۳۴و ۳۶٫
نمره گذاری سوالات معکوس: ۶، ۷، ۸، ۹، ۱۳، ۱۷، ۲۲، ۲۴، ۲۵، ۲۷، ۲۸، ۳۲، ۳۴، ۳۶، و ۳۷ به صورت زیر نمره گذاری می شوند: خیلی زیاد=۴، زیاد=۳، متوسط= ۲، کم= ۱ و خیلی کم=۰
همچنین نمره گذاری سؤالات ۱، ۲، ۳،۴، ۵، ۱۰، ۱۱، ۱۲، ۱۴، ۱۵، ۱۶، ۱۸، ۱۹، ۲۰، ۲۱، ۲۳، ۲۶، ۲۹، ۳۰، ۳۱، ۳۳، ۳۵و ۳۸ به این صورت خواهد بود: «خیلی زیاد ۴»، «زیاد۳ »، «متوسط۲ »، «کم۱ »و« خیلی کم۰ ».
مقیاس استفاده مفرط از تلفن همراه ( (COS
مقیاس استفاده مفرط از تلفن همراه توسط جنارو، فلورس و گومز و همکاران (۲۰۰۷؛ به نقل از گل‌محمدیان و یاسمی نژاد، ۱۳۹۰) ساخته شده است . آنان پایایی مقیاس را به روش همسانی درونی روی دانشجویان دختر و پسر اسپانیایی با آلفای ۸۷/۰ گزارش کردند. این مقیاس بر اساس ده شاخص روان‌شناختی از راهنمای تشخصی و طبقه بندی اختلالات روانی است. این مقیاس ۲۳ آیتم دارد و دارای خرده مقیای و زیر عامل نیست. همچنین COS براساس قالب پاسخ طیف لیکرن شش گزینه ای (۱- هرگز، ۲- تقریبا‍ً‌ هرگز،۳- برخی اوقات، ۴- اغلب، ۵- تقربیاً همیشه و ۶- همیشه) است. نمرات بالا منعکس کننده مفرط است و آزمودنی های با نمرات بالای ۷۵ به عنوان استفاده کننده مفرط و پایین تر از ۲۵ به عنوان استفاده کننده کم مشخص می‌شوند (جنارو و همکاران، ۲۰۰۷؛ به نقل از گل محمدیان و یاسمی نژاد، ۱۳۹۰). گل محمدیان و یاسمی نژاد (۱۳۹۰) در پژوهشی با نمونه ۷۸۲ نفر دانشجو که به روش نمونه گیری طبقه ای انتخاب شده بودند اعتبار مقیاس استفاده مفرط از تلفن همراه را به روش آلفای کرونباخ ۹۰۳/۰ گزارش کردند. همچنین پایایی بازآزمایی مقیاس را نیز در سطح معنی داری ۰۰۱/ ۰،‌ ۷۱۴/۰ r=گزارش کردند. در ادامه بررسی روایی تصنیف حاکی از آن بود که بین دو نیمه آزمون تفاوت معنی داری وجود ندارد (گل‌محمدیان و یاسمی نژاد، ۱۳۹۰).
روش های تجزیه و تحلیل اطلاعات
در این پژوهش جهت توصیف متغیرها از شاخص های آمارتوصیفی نظیر فراوانی، درصد، میانگین، انحراف معیار و برای تحلیل داده ها از آمار اسنتباطی (همبستگی پیرسون و رگرسیون چندمتغیره) استفاده شد. برای تحلیل داده ها از نرم افزار آماری SPSS استفاده شد.
فصل چهارم
یافته های پژوهش
مقدمه
این فصل، در دو بخش جداگانه به دسته بندی اطلاعات جمع‌ آوری شده و تجزیه و تحلیل آن اطلاعات پرداخته است. در بخش توصیف داده از توزیع فراوانی و درصد و میانگین و انحراف استاندارد و … و در بخش استنباطی از آزمون‌های کلموگروف– اسمیرنوف ‏جهت بررسی نرمال بودن داده ها، آزمون ضریب همبستگی پیرسون و رگرسیون چند متغیره استفاده شده است.
الف. توصیف اطلاعات جمعیت شناختی:
در جدول شماره ۴-۱ به توزیع فراوانی و درصد افراد نمونه به تفکیک سن پرداخته شده است.
جدول (۴-۱)توزیع فراوانی و درصد افراد نمونه به تفکیک سن

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...