(۰۰۰۰/۰)

LNGDP

۰۳/۲-**
(۰۲۱۱/۰)

۹۳/۱**
(۰۲۶۶/۰)

LNE

۶۹/۲-***
(۰۰۰۰/۰)

۱۳/۰-***
(۰۰۰۵/۰)

LNMV

۱۴/۴-***
(۰۰۰۰/۰)

۵۴/۲***
(۰۰۵۴/۰)

LNIV

منبع: یافته های محقق
فرض صفر مورد آزمون قرار گرفته درآزمون ریشه واحد عبارت است از وجود ریشه واحد در سری های زمانی.
** و *** به ترتیب بیانگر معناداری در سطوح احتمال ۹۵ درصد و ۹۹ درصد می باشند. اعداد داخل پرانتز عبارتند از احتمالات به دست آمده در نتیجه آزمون های ریشه واحد.
همان طورکه در جدول (۴-۱) قابل مشاهده است مانایی تمام متغیرهای الگو درآزمون فیشر(ADF) و ایم-پسران-شین(IPS) قابل اثبات است. بنابراین معادلات برآوردشده از برازش خوبی برخوردار خواهند بود و نتایج عمدتاً بر عدم وجود ریشه واحد در سطح اطمینان ۹۹ درصد برای سری ها دلالت دارند و مشکل رگرسیون کاذب بروز نخواهد کرد.

( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )

۴-۲-۲- اجرای آزمون های F لیمر و هاسمن:
در فرایند تخمین مدل تحقیق ، ابتدا آزمون مربوط به وجود اثرات فردی یعنی آزمون F و سپس آزمون هاسمن جهت انتخاب تخمین به روش اثرات ثابت و اثرات تصادفی مورد استفاده قرار می گیرد.
همانطور که در فصل قبل بیان گردید در آزمون F لیمر اگر مقدار محاسباتی F ازF جدول بیشتر باشد ، فرضیه صفر یعنی همگنی مدل رد می شود و مدل باید به روش اثرات ثابت یا تصادفی برآورد شود. بر اساس آزمون F با توجه به جدول شماره (۴-۲) ، F محاسباتی برابر با ۶۹/۱۸۸ می باشد که ازF جدول بزرگتر بوده و بیانگر این نکته است که مدل تحقیق بصورت تابلویی می باشد ، بعد از انجام آزمون F لیمر به دلیل وجود ناهمگنی در مدل از آزمون هاسمن جهت انتخاب روش تخمین به روش اثر ثابت یا تصادفی استفاده می گردد. در این آزمون فرضیه صفر نشان دهنده انتخاب روش اثرات تصادفی است و فرضیه مخالف آن نشان دهنده انتخاب روش اثرات ثابت برای تخمین معادلات می باشد. در صورت رد فرضیه صفر ، باید از روش اثرات ثابت در تخمین مدل استفاده کرد. بر اساس نتایج آزمون هاسمن با توجه به جدول شماره(۴- ۳) مقدار احتمال آماره خی دو(Chi2) برابر با ۰۷۴۴/۰ است و کمتر از ۱۰/۰ می باشند ، نشان می دهد فرض صفر مبتنی بر عدم وجود همبستگی بین اجزاء اخلال غیر قابل مشاهده و رگرسورها در سطح اطمینان ۹۵ درصد رد می شود که این به معنای اریب بودن نتایج حاصل از مدل در صورت تخمین با روش اثرات تصادفی می باشد، در نتیجه برای تخمین از روش اثرات ثابت استفاده می گردد ، نتایج حاصل از تخمین مدل به روش اثرات ثابت در جدول شماره (۴-۲) گزارش شده است. درضمن نتایج حاصل از تخمین مدل به روش اثرات تصادفی نیز جهت مقایسه در جدول(۴-۴) ارائه می گردد.

جدول شماره (۴-۲): نتایج آزمون F لیمر

مقدار F لیمر محاسبه شده

احتمال

۶۹/۱۸۸

(۰۰۰۰/۰)

منبع:یافته های محقق
جدول شماره (۴-۳): نتایج آزمون هاسمن

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...