دانلود پایان نامه های آماده – ۱-۶٫ فرضیه های تحقیق – 4 |
۱-۴٫ هدف تحقیق
با توجه به اینکه شرکتها با توجه به مراحل چرخه عمر خود و غلبه بر مشکلات خاص آن مرحله، از الگوهای رفتاری متناسب با آن پیروی میکنند(Adizes, 1989)، شناخت اثرات مراحل چرخه عمر بر تصمیمات تامین مالی، به مدیران این امکان را میدهد که الگوی رفتاری مناسبتری را به کار گیرند. در نتیجه هدف اصلی این تحقیق بررسی رابطه ساختار سرمایه شرکتها و چرخه عمر آنها میباشد. اهداف فرعی این تحقیق نیز عبارتند از:
الف) تعیین دوره حیات(چرخه عمر) شرکتها در هر یک از روشهای آنتونی و رامش و الگوی جریانهای نقدی
ب) بررسی میزان تطابق نتایج حاصل از بررسی رابطه چرخه عمر شرکتها و ساختار سرمایه آنها در هر دو مدل چرخه عمر
ج) بررسی الگوی رفتاری هر یک از نسبتهای اهرمی به عنوان معیارهای اندازه گیری ساختار سرمایه در مراحل مختلف چرخه عمر شرکتها به صورت جداگانه.
۱-۵٫ سوال تحقیق
همانگونه که در بخشهای قبلی تشریح گردید، هدف اصلی از انجام تحقیق حاضر، بررسی رابطه چرخه عمر شرکتها و ساختار سرمایه آن ها در دو مدل مختلف چرخه عمر میباشد. بر این اساس پرسشهای اصلی که در این تحقیق به دنبال یافتن پاسخی برای آن هستیم به این صورت مطرح میگردند:
-
- آیا ساختار سرمایه شرکتها در مراحل مختلف چرخه عمر منتج شده از روش آنتونی و رامش با یکدیگر تفاوت معناداری دارند؟
-
- آیا ساختار سرمایه شرکتها در مراحل مختلف چرخه عمر منتج شده از روش الگوی جریانهای نقدی با یکدیگر تفاوت معناداری دارند؟
- آیا رابطه ساختار سرمایه با مراحل چرخه عمر منتج شده از روش الگوی جریانهای نقدی قویتر از رابطه آن با مراحل چرخه عمر منتج شده از روش آنتونی و رامش است؟
۱-۶٫ فرضیه های تحقیق
با توجه به مطالعات یوتامی و اینانگا(۲۰۱۲) و فرلینگهاس و همکاران[۱](۲۰۰۵) و نیز بر اساس تئوری سلسله مراتبی، انتظار میرود که یک رابطه U شکل بین مراحل مختلف چرخه عمر و ساختار سرمایه شرکتها وجود داشته باشد. به عبارتی ساختار سرمایه شرکتها در مراحل مختلف چرخه عمر با یکدیگر متفاوت است. با توجه به اینکه برای تعیین چرخه عمر شرکتها از دو مدل آنتونی و رامش(۱۹۹۲) و الگوی جریانهای نقدی(دیکنسون۲۰۱۱) استفاده می شود و ساختار سرمایه نیز بر اساس چهار نسبت اهرمی اندازه گیری می شود، در نتیجه فرضیه های این پژوهش به شکل زیر تعریف میگردند:
الف) فرضیه های مرتبط با ارتباط ساختار سرمایه و مراحل چرخه عمر شرکت در مدل آنتونی و رامش
فرضیه اصلی ۱:نسبت کل بدهی به کل دارایی در مراحل مختلف چرخه عمر منتج از روش آنتونی و رامش با یکدیگر متفاوت است.
فرضیه فرعی ۱-۱: نسبت کل بدهیها به کل دارایی ها در شرکتهایی که در مرحله رشد قرار دارند نسبت به شرکتهایی که در مرحله بلوغ(در روش آنتونی و رامش) قرار دارند بیشتر است.
فرضیه فرعی ۱-۲: نسبت کل بدهیها به کل دارایی ها در شرکتهایی که در مرحله بلوغ قرار دارند نسبت به شرکتهایی که در مرحله افول(در روش آنتونی و رامش) قرار دارند کمتر است.
فرضیه اصلی ۲: نسبت بدهیهای بلند مدت به کل دارایی در مراحل مختلف چرخه عمر منتج از روش آنتونی و رامش با یکدیگر متفاوت است.
فرضیه فرعی ۲-۱: نسبت بدهیهای بلند مدت به کل دارایی ها در شرکتهایی که در مرحله رشد قرار دارند نسبت به شرکتهایی که در مرحله بلوغ(در روش آنتونی و رامش) قرار دارند بیشتر است.
فرضیه فرعی ۲-۲: نسبت بدهیهای بلند مدت به کل دارایی ها در شرکتهایی که در مرحله بلوغ قرار دارند نسبت به شرکتهایی که در مرحله افول(در روش آنتونی و رامش) قرار دارند کمتر است.
فرضیه اصلی ۳: نسبت کل بدهی به سرمایه در مراحل مختلف چرخه عمر منتج از روش آنتونی و رامش با یکدیگر متفاوت است.
فرضیه فرعی ۳-۱: نسبت کل بدهی به سرمایه در شرکتهایی که در مرحله رشد قرار دارند نسبت به شرکتهایی که در مرحله بلوغ(در روش آنتونی و رامش) قرار دارند بیشتر است.
فرضیه فرعی ۳-۲: نسبت کل بدهی به سرمایه در شرکتهایی که در مرحله بلوغ قرار دارند نسبت به شرکتهایی که در مرحله افول(در روش آنتونی و رامش) قرار دارند کمتر است.
فرضیه اصلی ۴:نسبت بدهی تعدیل شده به سرمایه تعدیل شده در مراحل مختلف چرخه عمر منتج از روش آنتونی و رامش با یکدیگر متفاوت است.
فرضیه فرعی ۴-۱: نسبت بدهی تعدیل شده به سرمایه تعدیل شده در شرکتهایی که در مرحله رشد قرار دارند نسبت به شرکت هایی که در مرحله بلوغ(در روش آنتونی و رامش) قرار دارند بیشتر است.
فرضیه فرعی۴-۲: نسبت بدهی تعدیل شده به سرمایه تعدیل شده در شرکتهایی که در مرحله بلوغ قرار دارند نسبت به شرکتهایی که در مرحله افول(در روش آنتونی و رامش) قرار دارند کمتر است.
ب) فرضیه های مرتبط با ارتباط ساختار سرمایه و مراحل چرخه عمر شرکت در مدل الگوی جریانهای نقدی
فرضیه اصلی ۵: نسبت کل بدهی به کل دارایی در مراحل مختلف چرخه عمر مدل الگوی جریانهای نقدی با یکدیگر متفاوت است.
فرضیه فرعی۵-۱: نسبت کل بدهیها به کل دارایی ها در شرکتهایی که در مرحله ظهور قرار دارند نسبت به شرکتهایی که در مرحله رشد قرار دارند بیشتر است.
فرضیه فرعی ۵-۲: نسبت کل بدهیها به کل دارایی ها در شرکتهایی که در مرحله رشد قرار دارند نسبت به شرکتهایی که در مرحله بلوغ قرار دارند بیشتر است.
فرضیه فرعی ۵-۳: نسبت کل بدهیها به کل دارایی ها در شرکتهایی که در مرحله بلوغ قرار دارند نسبت به شرکتهایی که در مرحله رکود قرار دارند کمتر است.
فرضیه فرعی ۵-۴: نسبت کل بدهیها به کل دارایی ها در شرکتهایی که در مرحله رکود قرار دارند نسبت به شرکتهایی که در مرحله افول قرار دارند کمتر است.
فرضیه اصلی ۶: نسبت بدهیهای بلند مدت به کل دارایی در مراحل مختلف چرخه عمر مدل الگوی جریانهای نقدی با یکدیگر متفاوت است.
فرضیه فرعی ۶-۱: نسبت بدهیهای بلند مدت به کل دارایی ها در شرکتهایی که در مرحله ظهور قرار دارند نسبت به شرکتهایی که در مرحله رشد قرار دارند بیشتر است.
فرضیه فرعی ۶-۲: نسبت بدهیهای بلند مدت به کل دارایی ها در شرکتهایی که در مرحله رشد قرار دارند نسبت به شرکتهایی که در مرحله بلوغ قرار دارند بیشتر است.
فرضیه فرعی ۶-۳: نسبت بدهیهای بلند مدت به کل دارایی ها در شرکتهایی که در مرحله بلوغ قرار دارند نسبت به شرکتهایی که در مرحله رکود قرار دارند کمتر است.
فرضیه فرعی ۶-۴: نسبت بدهیهای بلند مدت به کل دارایی ها در شرکتهایی که در مرحله رکود قرار دارند نسبت به شرکتهایی که در مرحله افول قرار دارند کمتر است.
فرضیه اصلی ۷: نسبت کل بدهی به سرمایه در مراحل مختلف چرخه عمر مدل الگوی جریانهای نقدی با یکدیگر متفاوت است.
فرضیه فرعی ۷-۱: نسبت کل بدهی به سرمایه در شرکتهایی که در مرحله ظهور قرار دارند نسبت به شرکتهایی که در مرحله رشد قرار دارند بیشتر است.
فرضیه فرعی ۷-۲: نسبت کل بدهی به سرمایه در شرکتهایی که در مرحله رشد قرار دارند نسبت به شرکتهایی که در مرحله بلوغ قرار دارند بیشتر است.
فرم در حال بارگذاری ...
[پنجشنبه 1401-09-24] [ 02:51:00 ب.ظ ]
|