دانلود فایل های دانشگاهی – روش شناسی پژوهش – پایان نامه های کارشناسی ارشد |
اندرسون و همکاران (۲۰۰۷) مشاهده کردند در دوره های کاهش فروش، ثبات یا افزایش هزینه ممکن است باعث افزایش نسبت هزینه های عملیاتی به فروش شوند تا اینکه متناسب با کاهش فروش کاهش یابند. پژوهشگران با بهره گرفتن از مدل های پیشبینی سود و هزینه، دریافتند که بر خلاف هزینه های فروش، عمومی و اداری، در دوره های کاهش فروش، سودهای آتی با نسبت هزینه های عملیاتی به فروش، رابطه مثبت دارد.
شارما و جانا (۲۰۰۹) به ارائه مدل برنامه ریزی حمل دریایی برای صنعت پالایش نفت پرداختند که هدف اصلی از ارائه مدل، به حداقل رساندن هزینه کل انتقال بود.
مالچو و کنفانی (۲۰۱۱) با بهره گرفتن از فرم جایگزین مدل انتخاب گسسته به کمک الگوریتم های فرا ابتکاری به تجزیه و تحلیل و ارزیابی توزیع محموله های دریایی در بنادر ایالات متحده پرداختهاند.
بنکر و همکاران (۲۰۱۱) در مدلی از رفتار هزینه در سازمان ارائه دادند بیان کردند که تعدادی از هزینه ها از تصمیمات منابع تعهداتی مدیران آینده نگر در حضور تعدیل هزینه ناشی میشوند، بر خلاف دیدگاه سنتی حسابداری که بیان می کرد هزینه ها همزمان با تغییر در فعالیت تعدیل میشوند و در نهایت مدلی نظری ارائه دادند.
آپادو و بکتر (۲۰۱۲) به کمک روش فازی اقدام به برآورد هزینه های سفارش و هزینه حمل موجودی کردند و این دو محقق موفق به طراحی مدلی برای کمینه کردن هزینه حمل و هزینه سفارش شدند.
در پژوهشی که به وسیله خاکسار (۱۳۶۹) انجام شد به تحلیل و کنکاش به منظور دستیابی به نتایجی که بتواند به عنوان ابزاری در جهت کاهش هزینه های معطلی کشتی ها و جابجایی شان پرداخته شد.
در صنعت سیمان، کشورهایی مثل هند، انگلستان، مجارستان، مالزی، ترکیه و بسیاری از کشورهای دیگر در جهت کمینه کردن هزینه تولید و خدمات اقدام کردهاند. (میرزاده،۱۳۷۸)
در پژوهشی که توسط توکلی و یزدانی (۱۳۸۰) در صنایع چوب و کاغذ مازندران انجام گرفت، کمترین هزینه را با بهره گرفتن از روش سیمپلکس و به کمک تابع هدفی که جهت کمینه کردن هزینه سیستم تعریف شد، به دست آمد.
هزینه های تولید را به دو صورت هزینه های متغیر که با حجم تولید تغییر میکند و هزینه های ثابت که به حجم تولید بستگی ندارد، که شامل هزینه های مربوط به سوخت، انرژی برق، مواد خام، کیسه های حمل مواد، مواد دیرگداز، روغنکاری . حق فروش جزء هزینه های متغیر و هزینه های مربوط به بیمه، اجاره، بهاء و اداری، هزینه شخصی و مالی، هزینه استهلاک و تعمیر و نگهداری، جزء هزینه های ثابت این صنعت به حساب میآیند.( اسمعیل زاده، ۱۳۸۰)
آقاجانی (۱۳۸۱) در مقاله خود به بهینه سازی هزینه های بیمارستان ها پرداخته و در این پژوهش به منظور افزایش بازدهی بیمارستان ها مدلی را پیشنهاد داده است.
سمیعی (۱۳۸۲) در پژوهش خود به کمک داده کاوی و الگوریتم های فرا ابتکاری به کمینه کردن هزینه به وسیله شناسایی مشتریان با تقاضای مشخص برای کالا یا خدمات پرداخته است.
مطالعه انجام شده توسط داوود جعفری پورگرجی (۱۳۸۳) با موضوع هزینه های کیفیت که در ماهنامه تخصصی نفت پارس منتشر شده، به طور اجمالی در مورد چگونگی کاهش هزینه های کلان سازمان در شرکت های تولیدی و خدماتی پرداخته است.
ولیزاده (۱۳۸۴) در پژوهش خود به این نتیجه رسید که با بهره گرفتن از مدل ریاضی می توان به بهینه سازی هزینه ها در شرکت تولیدی با بهره گرفتن از تکنیک های تصمیم گیری چند معیاره پرداخت و همچنین با کمک تکنیک های LP و GP در جهت بهبود هزینه های کیفیت مدلی ارائه داد.
در سال ۱۳۸۴، محمود نادر شمس با طرح مهندسی ارزش به عنوان ابزاری قدرتمند برای کاهش هزینه و بهره وری بیشتر به تحلیل فعالیت های سازمان بنادر و کشتیرانی ایران پرداخت و در این پژوهش با عنوان ۱۵ ایده سعی در کمینه کردن هزینه داشت.
آریا (۱۳۸۵) در مقاله خود فناوری اطلاعات را یکی از راهکارهای کم کردن هزینه میداند و بیان میکند: فناوری راهبردی با کمینه کردن هزینه های استقرار و آزمون کنترل ها از سوی حسابرسان داخلی و حسابرسان مستقل، هزینه ها را کاهش میدهد.
فراهانی و عسگری (۱۳۸۶) به ارائه پیشنهاد روش های متعدد تصمیم گیری هدف برای قرار دادن برخی از انبارها به عنوان مراکز توزیع در یک سیستم تدارکات نظامی در دنیای واقعی که هدف آن به حداقل رساندن هزینه از محل امکانات بود، پرداختند.
امامداد (۱۳۸۸) در مقاله خود در جهت هزینه یابی بر مبنای فعالیت ها شرکت کشتی سازی بوده، توانسته با شناسایی محرک های هزینه مدلی برای کاهش هزینه های این سازمان ارائه دهد.
فیروز آبادی (۱۳۸۹) در مقاله خود مدلی برای کمینه کردن هزینه حمل و نقل ارائه داد. این مدل تابعی است که در آن هزینه های جمع آوری محصولات، هزینه های انتقال، هزینه های ساخت ترمینال های واسطه و هزینه های نقاط مصرف در آن ملحوظ شده و قصد بر این است که مقدار تابع هدف به حداقل مقدار ممکنه خود برسد.
تقی نتاج (۱۳۹۰) در مقاله مدیریت هزینه روبات ها در فرایند تولید هزینه های مطرح در این پروسه را به شرح زیر اعلام میدارد:
مخارج و هزینه های مرتبط با روبات در بخشهای زیر قابل بررسی است:
-
- مخارج خرید و نصب روبات
-
- مخارج ابزارهای مخصوص جانبی روبات
-
- هزینه نگهداری و سرویس متناسب روبات
-
- هزینه های انرژی روبات
- هزینه استهلاک روبات و ابزارهای مخصوص جانبی
فصل سوم
روش شناسی پژوهش
-
- مقدمه
پس از گردآوری مبانی نظری موضوع پژوهش، نیاز به فرضیهها، انتخاب متدولوژی تحقیق و جمع آوری اطلاعات میباشد. تدوین فرضیهها و انتخاب روش تحقیق مناسب از مراحل اساسی هر کار تحقیقاتی است و در صورتی که به درستی انجام نگیرد به برداشت ها و نتیجه گیری نامناسب منجر میگردد.
هدف تمام علوم، شناخت و درک دنیای پیرامون ماست. به منظور آگاهی از مسائل و مشکلات دنیای پیرامون خویش، روش های علمی، تغییرات قابل ملاحظه ای پیدا کردهاند. این روندها و حرکت ها سبب شده است که برای بررسی رشتههای مختلف بشری، از روش علمی استفاده شود. (ایران نژاد پاریزی، ۱۳۷۸)
تحقیق از نظر لغوی یعنی رسیدگی کردن و به اصل پی بردن. صاحبنظران مختلف با توجه به دیدگاهشان، از تحقیق تعاریف مختلفی ارائه دادهاند. از دیدگاه کرلینجر تحقیق عبارت است از: بررسی و مطالعه منظم، کنترل شده و آزمایش قضیه های فرضی درباره روابط احتمالی بین پدیدههای طبیعی با دیدی انتقادی. (دلاور، ۱۳۶۵)
از جمله ویژگی های مطالعه علمی که هدف حقیقت یابی است استفاده از یک روش تحقیق مناسب میباشد و انتخاب روش تحقیق مناسب برای تحقق اهداف، ماهیت و موضوع مورد تحقیق و امکانات اجرایی بستگی دارد و هدف از تحقیق دسترسی دقیق و آسان به پرسش های تحقیق است. (خاکی، ۱۳۷۹)
در این فصل ابتدا به بیان مسئله، فرضیات، روش انجام تحقیق و دلایل آن اشاره می شود و سپس توضیحاتی پیرامون جامعه آماری و روش های نمونه گیری ارائه می شود. سپس ابزار جمع آوری اطلاعات و دلایل انتخاب بحث می شود و در انتها در مورد روش های آماری که در آزمون داده ها مورد استفاده قرار گرفته اند، توضیحاتی ارائه می شود.
-
- فرضیات پژوهش
فرم در حال بارگذاری ...
[پنجشنبه 1401-09-24] [ 04:41:00 ب.ظ ]
|