دانشکده علوم
پایان نامه­ کارشناسی ارشد در رشته آمارریاضی
انتخاب متغیر در رگرسیون چندکی
به وسیله­
سحر نظری
استاد راهنما
دکتر محمد صدوقی الوندی
شهریور ماه ۱۳۹۰

به نام خدا
اظهار نامه
اینجانب سحر نظری دانشجوی رشته آمارریاضی، دانشکده­ی علوم اظهار می­کنم که این پایان نامه حاصل پژوهش خودم بوده و در جاهایی که از منابع دیگران استفاده کرده­ام، نشانی دقیق و مشخصات کامل آن را نوشته­ام. همچنین اظهار می­کنم که تحقیق و موضوع پایان نامه­ام تکراری نیست و تعهد می­نمایم که بدون مجوز دانشگاه دستاوردهای آن را منتشر ننموده و یا در اختیار غیر قرار ندهم . کلیه حقوق این اثر مطابق با آیین نامه مالکیت فکری و معنوی متعلق به دانشگاه شیراز است .
نام و نام خانوادگی: سحر نظری
تاریخ و امضا : ۲۲/۱۰/۱۳۹۰

تقدیم به
پدر و مادرم
سپاسگزاری
با نام و یاد خدا و نثار خالصانه ترین مراتب عبودیت و شکر و سپاس به محضر پروردگار خالق علم و دانش، قدردانی و سپاس بی حد و اندازه خود را از اساتید ارجمند خود اعلام می دارم چرا که بدون وجود هدایت و حمایت و تشویق این عزیزان، هرگز طی این مرحله میسر نمی شد؛ از استاد ارجمند و گرامی جناب آقای دکتر صدوقی که راهنمایی این رساله را بر عهده داشته و با اخلاق کریمانه خود از هیچ کمک و محبتی دریغ نورزیدند و این پژوهش مرهون رهنمودهای ایشان است، کمال تشکر را دارم. از استاد گرانمایه جناب آقای دکتر خراتی که از مشورت و جهت دهی ایشان کمال استفاده را بردم و مرا مدیون محبت ها و راهنمایی های ارزنده خود کردند سپاسگزارم. همچنین از سرکار خانم دکتر توحیدی که زحمت مشاوره این تحقیق را تقبل نمودند و سایر اساتید محترم بخش آمار دانشگاه شیراز که در طول تحصیل همواره مشوق وهمراه نگارنده بودند و هر گونه یاری و مساعدت تحصیلی و معنوی را با لطف و بزرگواری به اینجانب هدیه دادند، قدردانی می نمایم. از پدر و مادر مهربانم که همواره در تمام لحظات، همراه و همدم من بوده و چونان کوهی استوار مامن آسایش و آرامش بودند همچنین از برادران عزیزم که در دوران تحصیل و زندگی همواره مشوق و یار و یاورم بودند، صمیمانه متشکرم. باشد که با یاری خداوند متعال در جهت پیشرفت ایران عزیز قدم بردارم.
چکیده
انتخاب متغیر در رگرسیون چندکی
به کوشش
سحر نظری
رگرسیون چندکی توسط Koenker و Bassett در سال ۱۹۷۸ معرفی شد. پس از آن، این روش به یک روش مهم و پرکاربرد برای مطالعه توزیع شرطی کامل متغیر پاسخ و هم­چنین ابزاری مهم در آمار کاربردی، تبدیل شده است.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت nefo.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))

انتخاب متغیر در مدل­بندی آماری مدل­هایی که دارای بعد بالا هستند، مسئله­ اساسی است. پرکاربردترین روش­ها، روش­های انتخاب گام­به­گام است. این روش­ها از نظر محاسباتی پرهزینه هستند و هم­چنین خطای تصادفی در فرایند انتخاب متغیر را در نظر نمی­گیرند.
در این پایان نامه روی جنبه­ انتخاب متغیر رگرسیون چندکی تاوانیده، متمرکز می­شویم. تحت شرایطی، خواص پیش­گویی رگرسیون چندکی SCAD تاوانیده و adaptive-LASSO تاوانیده را نشان می­دهیم.
کلید واژه : انتخاب متغیر، خواص پیشگویی، رگرسیون چندکی، adaptive-LASSO، SCAD
فهرست مطالب
عنوان صفحه
فصل اول: مقدمه
۱-۱- تاریخچه ۳
فصل دوم: رگرسیون چندکی
۲-۱- چندک­ها و چندک­های شرطی ۷
۲-۲- از رگرسیون میانگین تا رگرسیون چندکی ۸
۲-۳- از برآورد کمترین مربعات تا check function 12
۲-۴- از توزیع­های شرطی چوله تا رگرسیون چندکی ۱۳
۲-۵- روش برآوردیابی ۱۵
فصل سوم: رگرسیون چندکی خطی تاوانیده
۳-۱- رگرسیون چندکی خطی تاوانیده ۱۸
۳-۲- رگرسیون چندکی خطی تاوانیده با تاوانLASSO 20
۳-۳- رگرسیون چندکی خطی تاوانیده با تاوان LASSO انطباقی ۲۰
۳-۴- رگرسیون چندکی خطی تاوانیده با تاوان SCAD 21
عنوان صفحه
فصل چهارم: خواص مجانبی
۴-۱- خواص مجانبی ۲۴

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...