منابع کارشناسی ارشد در مورد : بررسی تأثیر ... |
۰۰۰۰۰۰/۰
۰۰۰۰۰۰/۰
۰۰۰۰۰۰/۰
۰۰۰۰۰۰/۰
۰۲۲۰۶۲/۰
۰۰۰۰۰۰/۰
تعداد
۲۹۲
۲۹۲
۲۹۲
۲۹۲
۲۹۲
۲۹۲
۲۹۲
۲۹۲
در جدول (۴-۱) آمار توصیفی متغیرهای تحقیق ارائه شده است. میانگین به عنوان یکی از پارامترهای مرکزی، نشان دهنده مرکز ثقل جامعه بوده و به عبارتی مبین این امر است که اگر بجای تمامی مشاهدات جامعه میانگین آن قرار داده شود، هیچ تغییری در جمع کل داده های جامعه ایجاد نمی شود. میانگین برای متغیرهای عناصر سرمایه فکری شامل کارایی سرمایه به کار گرفته شده (CEE)، کارایی سرمایه انسانی (HCE)، کارایی سرمایه ساختاری (SCE) به ترتیب ۱۶۴۲۴۶/۰، ۴۵۹۵۳/۵، ۷۳۰۰۳۶/۰ و برای متغیرهای سرمایه فکری (VAIC) و سرمایه در گردش (WCR) به ترتیب ۳۵۳۸۱۶/۶، ۶۶۸۷۸۴/۰ و برای هر یک از شاخص های عملکرد مالی شامل بازده دارایی ها (ROA)، بازده حقوق صاحبان سهام (ROE) و حاشیه سود (PM) به ترتیب ۷۲۰۲۰۹/۰، ۳۵۲۵۴۸/۰، ۲۱۵۸۱۱/۰ میباشند.
( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
ماکزیمم، بیشترین عدد متغیر در جامعۀ آماری را نشان میدهد. طبق نتایج جدول، بیشترین مقدار عناصر سرمایه فکری شامل کارایی سرمایه به کار گرفته شده (CEE)، کارایی سرمایه انسانی (HCE)، کارایی سرمایه ساختاری (SCE)، به ترتیب ۷۵۳۴۳۲/۰، ۴۲۸۳۳/۴۵، ۹۷۷۹۸۷/۰ و برای متغیرهای سرمایه فکری (VAIC) و سرمایه در گردش (WCR) به ترتیب ۹۱۶۳۶/۴۶، ۱۲۱۴/۱۵۵ و برای شاخص های عملکرد مالی شامل بازده دارایی ها (ROA)، بازده حقوق صاحبان سهام (ROE) و حاشیه سود (PM) به ترتیب ۳۳۶۸/۱۶۵، ۷۹۱۱۳۳/۰، ۲۲۲۳۱۴/۲ میباشند.
مینیمم، کمترین عدد متغیر در جامعۀ آماری را نشان میدهد. طبق نتایج جدول، کمترین مقدار عناصر سرمایه فکری شامل کارایی سرمایه به کار گرفته شده (CEE)، کارایی سرمایه انسانی (HCE)، کارایی سرمایه ساختاری (SCE)، به ترتیب ۷۲۶۶۷/۳۹-، ۱۵۷۴۷۰/۱، ۱۳۶۰۴۷/۰و برای متغیرهای سرمایه فکری (VAIC) و سرمایه در گردش (WCR) به ترتیب ۵۱۹۳۰/۳۵-، ۳۴۸۹۴۷/۰- و برای شاخص های عملکرد مالی شامل بازده دارایی ها (ROA)، بازده حقوق صاحبان سهام (ROE) و حاشیه سود (PM) به ترتیب ۰۰۲۷۹۷/۰، ۰۰۶۴۵۹/۰، ۰۰۳۳۲۴/۰ میباشند.
آماره جارگ- برا[۵۸] نشان میدهد که تمامی متغیرهای تحقیق دارای توزیع نرمال نیستند، زیرا با توجه به احتمال مربوطه (۰۵/۰< P-Value) فرض صفر آزمون مبنی بر نرمال بودن توزیع داده ها رد شده است. که با توجه به غیر نرمال بودن متغیرها، توسط نرم افزار SPSS تبدیل به نمرات Z شده است. لازم به ذکر است که نتایج آمار توصیفی در پیوست (الف) ارائه شده است.
۴-۲-۲- توصیف یافتههای پژوهش
حال قبل از اجرای آزمونهای آمار استنباطی برای تک تک فرضیه های پژوهش، برای یافتن همبستگی بین متغیرها از آزمون همبستگی پیرسون برای تمامی متغیرها استفاده شد که نتایج آن به شرح جدول (۴-۲) است:
جدول (۴-۲) نتایج آزمون همبستگی پیرسون
CEE
HCE
SCE
VAIC
WCR
بازده داراییها
ROA
ضریب همبستگی پیرسون
۹۹۸/۰-
۰۲۱/۰-
۰۰۱/۰-
۴۵۵/۰-
۰۰۰/۱
فرم در حال بارگذاری ...
[یکشنبه 1400-09-28] [ 11:25:00 ب.ظ ]
|