۰۰۰۰۰۰/۰

۰۰۰۰۰۰/۰

۰۰۰۰۰۰/۰

۰۰۰۰۰۰/۰

۰۲۲۰۶۲/۰

۰۰۰۰۰۰/۰

تعداد

۲۹۲

۲۹۲

۲۹۲

۲۹۲

۲۹۲

۲۹۲

۲۹۲

۲۹۲

در جدول (۴-۱) آمار توصیفی متغیرهای تحقیق ارائه شده است. میانگین به عنوان یکی از پارامترهای مرکزی، نشان دهنده مرکز ثقل جامعه بوده و به عبارتی مبین این امر است که اگر بجای تمامی مشاهدات جامعه میانگین آن قرار داده شود، هیچ تغییری در جمع کل داده ­های جامعه ایجاد نمی­ شود. میانگین برای متغیرهای عناصر سرمایه فکری شامل کارایی سرمایه به کار گرفته شده (CEE)، کارایی سرمایه انسانی (HCE)، کارایی سرمایه ساختاری (SCE) به ترتیب ۱۶۴۲۴۶/۰، ۴۵۹۵۳/۵، ۷۳۰۰۳۶/۰ و برای متغیرهای سرمایه فکری (VAIC) و سرمایه در گردش (WCR) به ترتیب ۳۵۳۸۱۶/۶، ۶۶۸۷۸۴/۰ و برای هر یک از شاخص­ های عملکرد مالی شامل بازده دارایی­ ها (ROA)، بازده حقوق صاحبان سهام (ROE) و حاشیه سود (PM) به ترتیب ۷۲۰۲۰۹/۰، ۳۵۲۵۴۸/۰، ۲۱۵۸۱۱/۰ می­باشند.

( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )

ماکزیمم، بیش­ترین عدد متغیر در جامعۀ آماری را نشان می­دهد. طبق نتایج جدول، بیش­ترین مقدار عناصر سرمایه فکری شامل کارایی سرمایه به کار گرفته شده (CEE)، کارایی سرمایه انسانی (HCE)، کارایی سرمایه ساختاری (SCE)، به ترتیب ۷۵۳۴۳۲/۰، ۴۲۸۳۳/۴۵، ۹۷۷۹۸۷/۰ و برای متغیرهای سرمایه فکری (VAIC) و سرمایه در گردش (WCR) به ترتیب ۹۱۶۳۶/۴۶، ۱۲۱۴/۱۵۵ و برای شاخص­ های عملکرد مالی شامل بازده دارایی­ ها (ROA)، بازده حقوق صاحبان سهام (ROE) و حاشیه سود (PM) به ترتیب ۳۳۶۸/۱۶۵، ۷۹۱۱۳۳/۰، ۲۲۲۳۱۴/۲ می­باشند.
مینیمم، کم­ترین عدد متغیر در جامعۀ آماری را نشان می­دهد. طبق نتایج جدول، کم­ترین مقدار عناصر سرمایه فکری شامل کارایی سرمایه به کار گرفته شده (CEE)، کارایی سرمایه انسانی (HCE)، کارایی سرمایه ساختاری (SCE)، به ترتیب ۷۲۶۶۷/۳۹-، ۱۵۷۴۷۰/۱، ۱۳۶۰۴۷/۰و برای متغیرهای سرمایه فکری (VAIC) و سرمایه در گردش (WCR) به ترتیب ۵۱۹۳۰/۳۵-، ۳۴۸۹۴۷/۰- و برای شاخص­ های عملکرد مالی شامل بازده دارایی­ ها (ROA)، بازده حقوق صاحبان سهام (ROE) و حاشیه سود (PM) به ترتیب ۰۰۲۷۹۷/۰، ۰۰۶۴۵۹/۰، ۰۰۳۳۲۴/۰ می­باشند.
آماره جارگ- برا[۵۸] نشان می­دهد که تمامی متغیرهای تحقیق دارای توزیع نرمال نیستند، زیرا با توجه به احتمال مربوطه (۰۵/۰< P-Value) فرض صفر آزمون مبنی بر نرمال بودن توزیع داده ­ها رد شده است. که با توجه به غیر نرمال بودن متغیرها، توسط نرم افزار SPSS تبدیل به نمرات Z شده است. لازم به ذکر است که نتایج آمار توصیفی در پیوست (الف) ارائه شده است.
۴-۲-۲- توصیف یافته­های پژوهش
حال قبل از اجرای آزمون­های آمار استنباطی برای تک تک فرضیه ­های پژوهش، برای یافتن همبستگی بین متغیرها از آزمون همبستگی پیرسون برای تمامی متغیرها استفاده شد که نتایج آن به شرح جدول (۴-۲) است:
جدول (۴-۲) نتایج آزمون همبستگی پیرسون

CEE

HCE

SCE

VAIC

WCR

بازده دارایی­­ها­
ROA

ضریب همبستگی پیرسون

۹۹۸/۰-

۰۲۱/۰-

۰۰۱/۰-

۴۵۵/۰-

۰۰۰/۱

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...