دانلود پایان نامه و مقاله | در واقع در – پایان نامه های کارشناسی ارشد |
۲-۲-۲-۵ پینادو و توره (۲۰۰۹): درتحقیقی با عنوان تأثیر ساختار مالکیت بر سرمایهگذاری ناکافی و سرمایهگذاری بیش از حد: شواهد تجربی به دست آمده از اسپانیا نحوه تأثیر مالکیت بر حساسیت جریان نقدی سرمایه که توسط غیرخطی بودن مالکیت با در نظر گرفتن ارزش شرکت، استفاده از شاخص جریان نقدی آزاد و معیار محدودیت مالی برای جداسازی کمبود سرمایهگذاری و سرمایهگذاری بیش از اندازه صورت میگیرد را مورد پژوهش قرار میدهد. نتایج مورد نظر به واسطه برآوردی که با بهره گرفتن از روش گشتاورهای تعمیم یافته[۱۷] برای حذف مشکلات درونی ارائه میشوند. برقراری تعادل میان منافع مالکان و مدیران و انعکاس آن بواسطه مالکیت متمرکز، حساسیت سرمایهگذاری را برای شرکتهای کم سرمایهگذار و بیش از حد سرمایهگذار تسهیل میکند. با این حال، حضور عمده مالکان، سرمایهگذاری ناکافی و سرمایهگذاری بیش از حد، اوضاع را تشدید کردهاند. در واقع در این مقاله نحوه تأثیرگذاری مالکیت برروی حساسیت سرمایهگذاری به جریان نقدی نمونهای از شرکتهای اسپانیایی مطابق با گرایش آن ها به سوی سرمایهگذاری ناکافی و سرمایهگذاری بیش از اندازه را بررسی میکند. نتایج تخمینی نشان میدهد که سرمایهگذاری نسبت به جریان نقدی حساس بوده و وابستگی سرمایهگذاری به جریان نقدی تا حدی به واسطه ساختار مالکیت شرکت، هدایت میشود.
۲-۲-۲-۶ میکا اس افیسر (۲۰۱۱): در تحقیقی با عنوان سرمایهگذاری بیش از حد، حاکمیت شرکتی و سود سهام نقدی بر این عقیده است که شرکتهای دارای توبین کیو[۱۸] و جریان نقدی بالا نسبت به شرکتهای دیگر، بیشتر دارای بازگشتی سود سهمی هستند. وی این نتیجه را همسو با این فرضیه میدانست که کاهش هزینه های سرمایهگذاری شرکتهایی که فرصتهای سرمایهگذاری اندک و جریانات نقدی زیادی دارند در بازگشتی سود سهمی زیاد ظاهر میگردد.
دستآورد اصلی این تحقیق آن است که شرکتهای دارای کیو پایین و جریان نقدی بالا نسبت به شرکتهای دیگر، دارای بازگشتی بسیار مثبتتر از سود سهمی هستند. بیشتر تحلیلهای انجام شده در این تحقیق برای ارائه شواهدی در مورد پتانسیل تشریح آن طراحی شده است. به ویژه پیروی از «کنگره قانون مشاغل و اصلاح رشد بخشودگی مالیاتی مصوب در ماه می سال ۲۰۰۳» نشان میدهد شرکتهای دارای کنترل (یا نظارت) ضعیفتر نسبت به شرکتهای دارای کنترل قویتر از بازگشتیهای بسیار بالاتری برخوردارند و کیوی پایین/ جریان نقدی اولیه شرکتها، احتکار پول را تا سطح شرکت میانه در صنعت خود پایین آورده، درحالی که دیگر شرکتهای نوپا چنین کاری را انجام نمیدهند.
با تلفیق این موارد، نتایج نشان میدهند که فرضیه هزینه بنگاه (سرمایهگذاری بیش از حد)، تعریف متقاعد کنندهایی را برای الگوهای بازگشتی سود ارائه میکند. پرداخت پول با سود سهمی، این احتمال را کاهش میدهد که مدیران شرکت فرصتهای سرمایهگذاری ضعیف (کیوی پایین) و منابع فراوان (جریان نقدی بالا) را احتمالاً با سرمایهگذاری بیش از حد و یا اتلاف پول سهامداران پاسخ میدهند و به نظر میرسد این کاهش در هزینه های سرمایهگذاری بیش از اندازه بنگاه از طریق بازگشتیهای سود سهمی بالا قیمتگذاری میشوند.
۲-۲-۲-۷ سای دینگ، الساندرا گاریگلیا و جان نایت (۲۰۱۲):در تحقیقی با عنوان آیا چین سرمایه گذاری بیش از اندازه می کند؟ شواهدی از یک پانل شرکت های چینی به ارزیابی سرمایه گذاری بیش از اندازه شرکت های چینی و چرایی آن می پردازد. داده ها و روش آن ها را قادر به ایجاد سهمی در این رابطه در مقالات می کند. مجموعه داده ها حاوی اطلاعات غنی و مناسبی بوده و مبتنی بر نمونه بسیار بزرگی از شرکت های صنعتی است که قابل اعتماد بودن نتایج را تضمین خواهد نمود. روش به کار رفته، دست کم تا حدی برای چین اصلی بود.
که نشان میدهد سرمایه گذاری بیش از اندازه در حال افول است. با این وجود آن ها در کلیه گروههای مالکیت شواهدی یافتند که موید درجه ای از سرمایه گذاری بیش از اندازه توسط شرکت هایی است که بیش از میانگین صنعت سرمایه گذاری نموده اند.
نقش انضباطی دیون در سرمایه گذاری بیش از اندازه، حفظ شرکت های خصوصی و انبوه است، اما نه برای تشکیلات اقتصادی دولتی. این نتیجه به توضیح سرمایه گذاری بیش از اندازه در بخش دولتی کمک میکند: با وجود اصلاحات تدریجی بخش های مالی، بانک ها هنوز هم محدودیت های کمتری را بر استقراض و تصمیمات سرمایه گذاری تشکیلات اقتصادی دولتی اعمال میکنند که منجر به تمایل در جهت سرمایه گذاری بیش از اندازه می شود.
۲-۲-۲-۸ جی فوی کا (۲۰۱۳) :در تحقیقی با عنوان “آیا حاکمیت شرکتی موجب کاهش سرمایه گذاری بیش از اندازه بر جریان نقدی می شود؟ شواهد تجربی از چین”. هدف اصلی این تحقیق بررسی نظری و تجربی ارتباط میان مکانیزم های حاکمیت شرکتی و سرمایه گذاری بیش از اندازه بر جریانات نقدی آزاد بر اساس نمونه ای از ۱۴۱۱ شرکت بود که در در بورس اوراق بهادار چین بودند.
با پی گیری رویکردی خلاقانه به معیارهای سرمایه گذاری بیش از اندازه و جریانات نقدی آزاد که توسط ریچاردسون (۲۰۰۶) ارائه شده بود، نتایج نشان داد که ارتباط مثبت و معناداری بین سرمایه گذاری بیش از اندازه و جریانات نقدی وجود دارد. بیشتر اینکه تجزیه و تحلیل های اضافی نشان داد که این ارتباط مثبت عمدتاً ناشی از بنگاه های ایالتی است. در نهایت، این تحقیق آشکار ساخت که نقش حاکمیت شرکتی مدیران شرکت و تامین مالی از طریق بدهی در کنترل سرمایه گذاری بیش از اندازه بسیار مهم است. نتایج دلالت بر این امر دارد که شرکت های ایالتی با مدیریت ارشد بزرگ تر احتمالا درگیر سرمایه گذاری بیش از اندازه بر جریانات نقدی میباشند.
جدول ۲-۱ پژوهش های انجام شده پیرامون موضوع در داخل و خارج از کشور
ردیف
موضوع تحقیق
سال
پژوهشگران
نتایج
۱
تاثیر جریان های نقدی آزاد و محدودیت در تامین مالی بر بیش سرمایه گذاری و کم سرمایه گذاری
(۱۳۸۸)
تهرانی و حصارزاده
-
- مدیران ممکن است از جریانات نقدی آزاد استفاده نمودده و پروژه های با ارزش فعلی خالص منفی (و در نتیجه بیش سرمایه گذاری) را جهت افزایش منافع خود به کار ببندند.
- عدم ارتباط معنی دار به لحاظ آماری بین محدودیت در تامین مالی و کم سرمایه گذاری در شرکت های بورسی
۲
کیفیت اطلاعات حسابداری، سرمایه گذاری بیش از اندازه و جریان نقد آزاد
(۱۳۹۰)
ثقفی، بولو و محمدیان
-
- رابطه معنادار و همبستگی مثبتی میان جریان نقد آزاد و سرمایه گذاری بیش از اندازه وجود دارد
فرم در حال بارگذاری ...
[پنجشنبه 1401-09-24] [ 02:46:00 ب.ظ ]
|