دانلود پایان نامه در رابطه با : تأثیر برنامه تمرینات ... |
وابسته به ورزش
_
در فصل مسابقات
متوسط تا زیاد
_
تنها در برگشت به حالت اولیه
_
فصل مسابقات قهرمانی
۲-۴-۶- شدت تمرین
شدت، به میزان سختی کار و اغلب به معنی بیشترین مقدار کاری که فرد توانایی انجام آن را دارد گفته
می شود (۲۷). سطح شدت به طور مستقیم متناسب با بلندی یا درازی یک تمرین میباشد. شدت کلی یک برنامه بوسیله مهارت ها و تمرینهای انتخاب شده تعیین میگردد (۹).از طرف دیگر شدت برای تمرینات چرخهی کشش- کوتاه شدن به دو طریق حائز اهمیت میباشد، یکی مقدار نیروی اعمال شده و دیگری میزان تلاش فرد به هنگام اجرای تمرینات میباشد. پس از مرحله مقدماتی و گرم کردن، سرعت اجرا همراه با حداکثر تلاش و پیش بینی زمان استراحت کافی بین نوبتهای متوالی حرکات برای کسب آثار مطلوب تمرین ضروری است. همچنین سرعت کشش عضله با ارزشتر از بزرگی کشش میباشد. تمرینهای پلایومتریکی با شدّت بالا دارای تنشها و بکارگیری واحدهای عصبی ماهیچهای[۶۱] بیشتری به جهت اجرای عمل و مقاومت در برابر کششهای نیروی زمین است (۳۵). علاوه بر عواملی همچون نوع حرکت و ارتفاع اجرا عوامل دیگری نیز در تعیین میزان شدت تمرین مؤثر میباشند که در جدول (۲-۳) (۱۴) ذکر شده است.
( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
جدول(۲-۳). عوامل تأثیرگذار بر شدت تمرینات پلایومتریک (۱۴)
عامل
اثر
نقاط تماس
نیروی جاذبه زمین هنگام اجرای مهارت های پلایومتریک نسبت به دو پا فشار بیشتری را بر روی عضلات بافت همبند۳ و مفاصل۴ وارد می کند.
سرعت
سرعت بالاتر، باعث افزایش فشار مهارت می شود.
ارتفاع مهارت
با بالاتر رفتن ارتفاع مرکز ثقل بدن، میزان نیرو در زمان فرود افزایش مییابد.
وزن ورزشکار
با افزایش وزن بدن ورزشکار، فشار بیشتری بر روی عضلات، بافت همبند و مفاصل وارد می شود، که این کار را میتوان از طریق جلیقههای وزنه، وزنههای مچ دست و مچ پا اعمال کرد.
تمرینات پلایومتریک را براساس بازتاب درجه فشار تمرین بر روی سیستم عصبی- ماهیچه ای به دو دسته تمرینات با شدت پایین و تمرینات با شدت بالا تقسیم میشوند:
فرم در حال بارگذاری ...
[دوشنبه 1400-09-29] [ 12:05:00 ق.ظ ]
|