در همه‏ی موارد فوق، فرض صفر و فرض مقابل به شکل زیر بوده است:
H0: μ=۳
H1: μ≠۳
در مورد نتایج آزمون t باید گفت که با توجه به اینکه میزان معنی داری تمامی موارد کمتر از ۰٫۰۵ است و این بدان معنی است که میانگین تمامی این عوامل اختلاف معنی داری با عدد ۳ دارند.
سایبرلوفینگ در دانشگاه‌های شهرستان بابل با توجه به اینکه میزان معنی داری آن کمتر از ۰٫۰۵ است فرض صفر رد شده و با توجه به طیف پرسشنامه که دفعات استفاده از اینترنت را سنجیده است، از آنجا که حد بالا و پایین مقدار مثبتی دارند، پاسخ‌ها نشان می‌دهد در دانشگاه‌های شهرستان بابل میزان استفاده از اینترنت بالاتر از حد متوسط بوده و این بدان معنی است که میزان استفاده از اینترنت در ساعات کاری در دانشگاه های شهرستان بابل از مقدار بالایی برخودار است.
در خصوص فعالیت‌های سایبرلوفینگ، میزان معناداری کمتر از ۰٫۰۵ است، یعنی فرض صفر را نمی‏توان پذیرفت. به عبارت دیگر، فعالیت‌های سایبرلوفینگ، از نظر پاسخ دهندگان در وضعیت متوسط قرار ندارد اما برای تعیین بالاتر یا پایین‏تر از متوسط بودن آن، باید به حد بالا و پایین رجوع شود.چون هر دو حد بالا و پایین مقدار مثبت دارند، می‌توان گفت میانگین فعالیت‌های سایبرلوفینگ در دانشگاه های شهرستان بابل بیشتر از میزان متوسط است و با توجه به طیف در نظر گرفته شده برای این پرسشنامه می‌توان گفت میانگین متغیر فعالیت‌های سایبرلوفینگ در این سازمان، از حد متوسط و مقدار ۳، بالاتر است. یعنی، در دانشگاه ها از لحاظ فعالیت‌های سایبرلوفینگ، تعداد استفاده از این فعالیت ها بیشترین دفعات را داراست.

(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))

متغیر بعدی رفتارهای سایبرلوفینگ است، که سطح معناداری آن نیز از ۰٫۰۵ کمتر و حدود بالا و پایین نیز هر دو مثبت هستند. این متغیر نیز نشان می‏دهد، سازمان از نظر رفتارهای سایبرلوفینگ، از منظر پاسخ‏دهندگان به پرسشنامه‏ها، در وضعیتی بالاتر از متوسط قرار می‏گیرد.در واقع رفتارهای سایبرلوفینگ نیز بالاترین دفعات استفاده را در این سازمان‌ها به خود اختصاص می‌دهد.
بعد اجتماعی فعالیت‌های سایبرلوفینگ نیز وضعیتی مشابه دو متغیر پیشین دارد: سطح معناداری آن پایین‏تر از ۰٫۰۵، و هر دو حدود پایین و بالا مثبت هستند. بنابراین، در این زمینه نیز، وضع سازمان، از دیدگاه پاسخ‏دهندگان، بالاتر از متوسط و دارای بیشترین تکرار قلمداد شده است.
فعالیت اطلاعاتی سایبرلوفینگ نیز مانند متغیر های پیشین از حد متوسط بالا‌تر بوده و دارای تکرار پذیری بالایی در سازمان می‌باشد.
وضعیت متغیر سرگرمی و فراغت فعالیت‌های سایبرلوفینگ کمی متفاوت است. سطح معناداری آن از ۰٫۰۵ کمتر است، و بنابراین فرض برابری میانگین این متغیر با ۳ قابل پذیرش نیست. اما از آنجایی که هر دو حد پایین و بالا منفی هستند، این نتیجه به دست می‏آید که سازمان از این نظر در وضعیتی پایین‌تر از متوسط قرار دارد.و توسط پاخ دهندگان تکرار پذیری کمتری دارد.
بعد بازیابی از رفتار‌های سایبرلوفینگ همانند متغیرهای اولیه از حد متوسط بیشتر بوده و دفعات استفاده از آن توسط کارکنان در بیشترین حد است.
بعد انحرافی از رفتارهای سایبر لوفینگ نیز که مقدار معنی داری آن از۰٫۰۵ کمتر است و فرض برابری آن با میانگین رد می‌شود اما به این دلیل که از حد بالا و پایین منفی برخوردار است می‌توان نتیجه گرفت که سازمان از این منظر در وضعیتی پایین‌تر از حد میانگین قرار دارد.این در پرسشنامه ای که پاسخ داده شد بدین معنی است که دفعات استفاده از این رفتار سایبرلوفینگ در کمترین حد خود در این سازمان‌ها قرار داشته است.
بعد توسعه ای از رفتار‌های سایبرلوفینگ نیز بدلیل داشتن مقدار معنی داری کمتر از ۰٫۰۵ فرض برابری با میانگین را رد می‌کند و بدلیل حد بالا و پایین مثبت نشانگر داشتن مقداری کمتر از حد متوسط است که این امر بدان معنی است که پاسخ دهندگان در پاسخ به گویه های این بعد در پرسشنامه دفعات تکرار بیشتر را برگزیده اند.
بعد اعتیادگونه از رفتارهای سایبرلوفینگ نیز مشابه متغیرقبلی بوده و مقداری کمتر از حد متوسط را داراست.
رضایت شغلی نیز با مقدار معنی داری کمتر از ۰٫۰۵ فرض صفر را رد کرده و مقدار بیشتر از حد متوسط را برگزیده است که این امر بدان معنی است که پاسخ دهندگان از رضایت بالایی در محل کار خود برخوردارند.
تعهد سازمانی نیز همانند رضایت شغلی با مقدار معنی داری کمتر از ۰٫۰۵ فرض صفر را رد کرده و مقداری بیشتر از حد متوسط را برگزیده است که این امر بدان معنی است که پاسخ دهندگان از تعهد سازمانی بالایی نسبت به کار خود دارند.
درمورد عجین شدن با شغل نیز با مقدار معنی داری کمتر از ۰٫۰۵ فرض صفر پذیرفته نمی‌شود و این بعد نیز از مقداری بیشتر از حد متوسط برخوردار است که این امر با توجه به طیف پرسشنامه بدان معنی است که پاسخ دهندگان در عجین شدن با شغل موافقت خود را اعلام نموده‌اند.
با توجه به اعداد بدست آمده، از میان فعالیت‌ها و رفتارهای سایبرلوفینگ، فعالیت اطلاعاتی سایبرلوفینگ بیشترین دفعات استفاده توسط پاسخ دهندگان را به خود اختصاص داده است.بعد از آن رفتار های توسعه ای سایبرلوفینگ و فعالیت های اجتماعی سایبرلوفینگ بیشترین دفعات استفاده را نشان می دهند.
و بین عوامل رضایت شغلی و تعهد سازمانی و عجین شدن با شغل پاسخ ها نشان داده است که میزان رضایت کارکنان در دانشگاه ها نسبت به دو عامل دیگر در سطح بالاتری قرار گرفته است.

جدول۴-۷)خلاصه تحلیل نتایج آزمونt

متغیر نتیجه آزمون
سایبرلوفینگ بیشتر از حد متوسط
فعالیت‌های سایبرلوفینگ بیشتر از حد متوسط
رفتارای سایبرلوفینگ بیشتر از حد متوسط
فعالیت اجتماعی سایبرلوفینگ بیشتر از حد متوسط
فعالیت اطلاعاتی سایبرلوفینگ بیشتر از حد متوسط
رفتار بازیابی سایبرلوفینگ بیشتر از حد متوسط
موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...